Kopen Adidas OZWEEGO

Kopen Adidas OZWEEGO

 • shorem

  De herwerkte Kopen Adidas OZWEEGO knikte naar een klassieke hardlooplijn uit de jaren 90, maar bracht een gezonde dosis moderne stijl, en heeft sinds de eerste onthulling bij Coachella door Pusha T voor een behoorlijke buzz gezorgd, en nu is het officieel officieel een zomerse colorway met neon- en koninklijke accenten. Een helder wit gaas en elegant grijs suède vormen de basis van de schoen, terwijl opvallende voltdetails op de Three Stripes grafische en kenmerkende plastic buizen van de middenvoet een heldere kleur toevoegen.

  Verdere zomerklare details worden geleverd door sportieve blauwe versiering op de eerder genoemde Three Stripes-afbeelding en de keel. Adidas OZWEEGO Bestellen De look wordt vervolgens afgerond door een zeilkleurige tussenzool met adiPRENE-demping en een zwarte buitenzool. Omdat een van de OG Ozweego 3-kleuren een vergelijkbaar kleurenpalet bood – zij het met iets meer blauw – is deze new-age adidas Originals-versie zeker een welkome aanvulling op de line-up van het Trefoil-merk en het zal aankomen op de winkeliers

  Adidas OZWEEGO Goedkoop De witte mesh / neopreen basis van het bovenwerk wordt geaccentueerd met zowel zwarte als grijze suède overlays, maar de meest interessante details komen via de kleurrijke strepen van de middenvoet en de neon groene slang, een stuk dat naar de Ozweego 3 knikt door het DNA van de lijn in zijn aderen te dragen terwijl het rond de keel, middenvoet en hiel slingert. Op de achterkant verschijnen oranje details en de adiPRENE-middenzool heeft een zo zachte zeiltoon voor een zacht contrast met de basis van de bovenkant.

  Hoewel hedendaagse sneakerliefhebbers de Adidas OZWEEGO Schoenen lijn vooral kunnen associëren met Raf Simons dankzij de langlopende samenwerking van de ontwerper, is het in feite een Three Stripes-hardloopklassieker uit de late jaren 90, een die dit jaar weer op de markt komt . Het is al opgedoken in zowel een gedurfde variant met regenboogzolen en onthuld in een luchtige “Nose Candy Mandy” -make-up voor Pusha T’s recente Coachella-uitvoering, maar nu zal het verschijnen in een opvallende mix van groene tinten.

  Het bovenwerk van mesh heeft een opvallende neon groene tint, terwijl de adiPRENE tussenzool kiest voor een koele mintgroen. Adidas OZWEEGO Dames/Heren Er verschijnt meer neon groen op de leren ogen, maar de rest van de accenten kiezen voor donkere tinten als een zwart neopreen hielstuk, zwart lederen tong / middenvoet overlay en zwarte Three Stripes graphic met altijd zo kleine hits van Bourgondië helpen aanstampen de look net genoeg. Doorschijnende plastic buis loopt door de keel en helemaal rond de hiel, en dingen worden afgerond door een zwarte buitenzool met een opvallend tractiepatroon.

  http://www.indsnkr.com

You must be logged in to reply to this topic.