Kopen Adidas NMD R1

Home Forums Share Share Ideas Kopen Adidas NMD R1

Kopen Adidas NMD R1

 • shuyan

  Het tweede paar is de City Sock 2 uit het Ronin-pakket. Deze wordt geleverd met een Navy Primeknit-bovendeel geaccentueerd door de witte hits op geweven gestreept motief op de voorvoet, en de extra witte op de gestreepte enkelkraag.

  Ten slotte wordt de derde Adidas NMD Goedkoop geleverd in een zwarte Primeknit-bovenkant in contrast met het levendige roze aan de mediale zijde en het witte op de gestreepte kraag. Bijpassende EVA-inzetstukken, White Boost-tussenzool en zwarte rubberen buitenzolen maken het uiterlijk compleet.

  Alle drie de paren die je hierboven ziet, zijn gemaakt van een gloednieuw geweven Primeknit-bovenwerk dat je vaak op de Adidas NMD Verkoop ziet. De nieuwe look voegt nieuwe details toe, zoals de nieuwe stiksels en textuurhits aan alle drie de kleuren. EVA-inzetstukken in tinten die overeenkomen met het uiterlijk van de bovenkant worden op de Boost-middenzool geplaatst. De paren Navy en Zebra worden geleverd met White Boost, terwijl de Triple Black wordt geleverd met Black Boost (duh).

  adidas heeft zojuist een van de nieuwste colorways van de populaire NMD-schoenen losgelaten – deze “Rose Pink” iteratie met bovenwerk van Primeknit. Adidas NMD Heren/Dames Met de glitch camo-patroon op de gebreide bovenkant, deze nieuwste adidas NMD releases voegt zwarte driestrepen getapete details, een zwarte hielbumper en een lichtgrijze voorvoetbumper toe. Deze zijn geschikt voor vrouwen, dus zorg ervoor dat je je aanpast als de mannen daar op zoek zijn.

  We hebben de afgelopen weken talloze Adidas NMD Heren/Dames updates gezien, maar misschien is het meest gewilde duo afkomstig van Vancouver’s eigen vleugels + hoorns, een herenlabel dat bekend staat om hun aandacht voor detail en sterke, eenvoudige nietjes. Je kunt dus alleen verwachten dat de vleugels + hoorns adidas NMD R2 van een vergelijkbaar kaliber zijn, en je zult niet teleurgesteld zijn wanneer deze twee nieuwe releases op 27 april bij geselecteerde retailers uitkomen. adidas NMD R2 van wings + horns begint met een nieuwe Primeknit-uitvoering met unieke perforaties in de gehele band met bijgewerkte geweven enkelkraag stiksels in een monochromatisch lichtgrijs. Een premium lederen hielkap voegt een luxueuze afwerking toe aan het aanbod. Er is ook een volledig lederen uitvoering in een verrassend tintje met een donkergrijze tint, unieke honkbalachtige stiksels overal en een Boost-middenzool over de hele lengte.

  http://www.schoenenplace.com

  sahrmann

You must be logged in to reply to this topic.