Kopen Adidas Falcon

Home Forums Share Share Ideas Kopen Adidas Falcon

Kopen Adidas Falcon

 • shuyan

  Als er enige speculatie was over de sneaker-trouw van Kylie Jenner, is die discussie nu tot rust gekomen. Kopen Adidas Falcon Haar korte en onvruchtbare samenwerking met Puma kreeg veel terugslag van haar zwager Kanye West, maar het is nu de cirkel rond omdat de Three Stripes officieel een samenwerking met de lippenstift-slinger heeft aangekondigd, waardoor ze het de facto gezicht van de nieuw adidas Falcon-silhouet. adidas zegt dat dit partnerschap diepe wortels heeft, omdat zowel Jenner als de adidas Falcon Dorf – een hardloper uit de jaren 90 die de huidige golf van dikke lopers inspireerde – allebei in 1997 werden geboren. Het is meer een handig toeval voor het merk om te nemen voordeel van.

  “Met Adidas Falcon te Koop blijven we het verhaal van adidas Originals ontwikkelen,” zei Alegra O’Hare, zei VP Global Brand Communications. “We zijn geïnteresseerd in het maken van streetwear van morgen door de meest iconische sportkleding uit onze archieven opnieuw uit te vinden.” Bovendien zegt Jenner: “Ik heb altijd van adidas gehouden en het is opwindend nu deel uit te maken van de Originals-familie, vooral voor Falcon.” Met invloedrijke Travis Scott Nike-partnerschap wint continu aan momentum, het nieuws over de adidas-deal van Kylie zou dit jonge stel mogelijk een van de krachtigste duo’s in marketing kunnen maken.

  In de komende maanden zijn er vier kleurenschema’s waarvan de variëteit Light Granite en Easy Orange momenteel op 6 september bij de detailhandel aankomt. Adidas Falcon Lage Prijs Uitgerust met uitgebreide mogelijkheden voor kleurblokkering, hebben adidas-beoordelaars de optie voor versies met heldere en opvallende kleuren en een hoofdzakelijk zwarte iteratie.

  Sinds zijn release neigt de Adidas Falcon Schoenen meestal naar een meer androgyne look met kleurrijke retro-make-up of meer ingetogen tonale aanbiedingen. Het is nu echter opgedoken in wat misschien wel de luidste colorway tot nu toe is: hot pink met een zware dosis pailletten. Het bovendeel is gehuld in glinsterende roze pailletten van teen tot hiel, terwijl warmroze lederen overlays rond de onderste helft van het bovendeel wat normaliteit bieden. Kleine zwarte adidas-hits zijn aanwezig op de hiel, tong en middenvoet en de look wordt vervolgens aangevuld met een hete roze tussenzool en buitenzool.

  adidas ‘dikke, alleen voor dames Adidas Falcon Dames/Heren silhouet heeft een belangrijk deel van de lifestyle sneaker-exploits van het merk uitgehouwen, gewaardeerd om zijn gelaagdheid op meerdere niveaus en eindeloze kleurenschemamogelijkheden. Populair gemaakt door de wereldwijd populaire Kylie Jenner, heeft de Falcon een vergelijkbare esthetiek als de even omvangrijke modellen Yung-1 en Yung-96. Nu is de exclusieve Falcon van de vrouw klaar om in zes flitsende kleuren te worden aangeraakt om consumenten het hele jaar door te helpen. Gekleed in een scala aan kleuren en materialen, kunnen Three Stripes-fans iteraties haken met suede, gaas, glinsterend metallic textiel en meer.

  http://www.snkrall.com

  sahrmann

  • Fangirl by Rainbow Rowell – 9781250042613
  • A Fire Upon The Deep by Vernor Vinge – 9781250237750
  • Unfollow: A Memoir of Loving and Leaving the Westboro Baptist Church by Megan Phelps-Roper – 9780374275839

You must be logged in to reply to this topic.