Adidas Ultraboost Ofertas

Home Forums General Discussion Marketing Adidas Ultraboost Ofertas

Adidas Ultraboost Ofertas

 • Douglas15

  Adidas Ultraboost Ofertas

  Als je nog steeds op zoek bent naar de nieuwste volledig witte Adidas Ultraboost Baratas, luister dan. De felbegeerde drievoudige witte versie van ‘s werelds populairste hardloopschoen is nu beschikbaar en wordt nu toegevoegd aan het winkelwagentje bij Foot Locker. Ze zijn momenteel ook beschikbaar in Eastbay, Foot Action en Champs Sports, dus als je ze niet kunt vinden in de winkel bij jou in de buurt, zou je gemakkelijk een paar online moeten kunnen pakken.

  Na de aankondiging van de langverwachte Adidas Ultraboost Hombres van vorige week, is het vlaggenschip hardloopmodel van Adidas nu beschikbaar in een “Chalk Pearl” -kleur. De sneaker heeft een zeer licht beige bovenwerk met een tonale middenvoetkooi met drie strepen en een hielkap met zilveren Adidas Ultraboost Ofertas voor ondersteuning. De klassieke witte Boost-tussenzool en een witte Continental-rubberen buitenzool met een kleine lichtblauwe slag ronden de lichte look van de schoen af.

  Eerder vandaag onthulden we drie aankomende Adidas Running-silhouetten ontworpen in samenwerking met UNDEFEATED, maar het lijkt erop dat een vierde lid zich bij het feest voegt. Deze alternatieve versie van
  de Adidas Ultraboost Rebajas draait de kleuren om door te gaan met een volledig wit bovenwerk en gedurfde winkelbranding over de middenvoet van de schoenen in hun kenmerkende vet / cursieve type. Deze zullen inderdaad worden uitgebracht in de detailhandel, maar uitsluitend bij ONDEFELD en in zeer beperkte aantallen.

  Als je de “Cookies and Cream” Adidas Ultraboost Mujers van vorige maand hebt gemist, dan heb je geluk, want de Three Stripes heeft nog een paar om de hoek. Gekleed in de smaakvolle kleurencombinatie van zwart en wit, krijgt dit smakelijke aanbod een iets andere uitstraling dan wat normaal wordt verwacht van een paar met deze monicker. In de eerste plaats hebben deze aanbiedingen een mix van tinten op het gebreide bovenwerk, terwijl er deze keer een duidelijker gestreept ontwerp is dat het zwart van het wit scheidt.

You must be logged in to reply to this topic.