Adidas Deerupt Lage Prijs

Home Forums Share Share Leads & Referrals Adidas Deerupt Lage Prijs

Adidas Deerupt Lage Prijs

 • fanpee

  Aanvankelijk onthuld als onderdeel van de komende Kopen Adidas Deerupt -collectie in een Son Gohan-colorway, zal de adidas Deerupt in drie nieuwe colorways verschijnen. Met een vergelijkbare constructie als de Pharrell Williams x adidas Tennis Hu, komt het grote verschil – afgezien van het ontbreken van Pharrell-branding – door een zichtbaar gaas op zijn tussenzool dat subtiele adidas-branding aan de mediale zijde onthult. VariĆ«rend van een simplistische Triple White-versie tot een veel luidere blauwe en rode druppel met wit gaas, zullen de Three Stripes waarschijnlijk grote plannen hebben voor de Deerupt in de toekomst.

  De Adidas Deerupt te Koop silhouetten uit de categorie Originals hebben wat ongekende aandacht gekregen dankzij de opname in de Dragon Ball Z adidas-collectie die later dit jaar gepland staat. Die paarse colorway staat voor Son Gohan en is gepland om in september te laten vallen tegenover Cell en de adidas Prophere, maar voorafgaand aan de Dragonball-samenwerking zal de Deerupt in verschillende colorways verschijnen omdat het naar verwachting een van de alomvattende goedkopere opties van het merk is. Het heeft een onopvallend bovenwerk van mesh met het zichtbare gaas op de tussenzool, met lichte branding op de middenzijde en het hiellipje.

  adidas en Parley breiden hun samenwerking uit met een blik op hun nieuwste Adidas Deerupt Lage Prijs Runner-silhouet. Bekend om hun bijdragen aan het reinigen van de oceanen, is deze adidas Deerupt Runner gemaakt van gerecycled plastic materiaal. Het gehele bovenwerk is uitgevoerd in Teal Blue-gaas, met een witte onderlaag van gaas.

  De gloednieuwe Adidas Deerupt Schoenen wordt onderdeel van de Three Stripes voorjaarsreeks door de schoen te debuteren in een “Core Black” colorway. Het nemen van kuren uit de adidas NMD R1- en Tennis Hu-ontwerpen, die een lage bovenkant hebben, bedekt van enkel tot middenzool in een mesh-net-overlay. Het heeft een Core Black-basis met groene accenten op de suede hielpatch en het tongpaneel aan de voorkant.

  Voor 2018 brengt Adidas Deerupt Dames/Heren hun nieuwste hardloopsilhouet uit, de Deerupt Runner. Een van de eerste paren die wordt uitgebracht komt gekleed in een schone witte en zwarte colorway. Hoewel er geen Three Stripes-branding zichtbaar is, is de hardloper ook niet uitgerust met Boost. Een van de opvallende kenmerken van dit nieuwe model is de coating met zwemvliezen die de hele schoen bedekt, inclusief de tussenzool.

  http://www.snkrall.com

You must be logged in to reply to this topic.