Acquistare Nike Air Max 720

Home Forums General Discussion Deal Discussions Acquistare Nike Air Max 720

Acquistare Nike Air Max 720

 • keray

  Met zwart als basis, is Volt de duidelijke held hier, omdat het verantwoordelijk is voor het geheel van zijn semi-doorschijnende Air-eenheid en ook vorm krijgt in een gradiëntpatroon dat helemaal naar zwart vervaagt wanneer het de top van het bovenwerk van de Acquistare Nike Air Max 720. Hoewel kort, biedt Hyper Crimson een krachtige stoot op de Air Max- en Swoosh-branding van de sneaker op zowel de tong als de hiel.

  De Nike Air Max 720 Svendita heeft ping-pong tussen getextureerd synthetisch bovenwerk van een nieuwe jack en meer klassiek mesh bovenwerk sinds het voor het eerst in februari op de markt kwam, en nu kiest het opnieuw voor dit laatste op deze nieuwe zwarte colorway. Elk tonaal palet van deze aard is inherent eenvoudig, maar de aanwezige eenvoud maakt het unieke karakter van het ontwerp zichtbaar, omdat de overtuigende vorm van het bovenwerk en kromgetrokken plastic overlays schijnbaar worden versterkt door hun monochromatische make-up. Een rokerig antraciet presenteert zich op de plastic middenvoet en de kenmerkende kolossale Air Max-dempingsunit van de 720, terwijl de buitenzool terugkeert naar zwart om de look af te maken.

  Nu de lente net is gearriveerd, is de Swoosh druk bezig met het toevoegen van geschikte kleurenschema’s aan zijn populairste modellen zoals de gloednieuwe Nike Air Max 720 Prezzi Bassi. Met de dames in gedachten neemt Nike’s volgende Air Max 720 een pagina uit het playbook van COMME des Garcons trouwens van een grimmig wit gaasanker met levendige flitsen van Pink Rise en Laser Fuchsia die een uitgesproken vrouwelijke esthetiek afgeven met een voorjaarsklare flits. Deze Max Max-levensstijl kiest voor twee tinten roze en heeft een lichtere tint roze gemengd in het bovenwerk, terwijl een donkere, meer pure toon zijn aanwezigheid laat voelen op de grootste Air-eenheid in de geschiedenis.

  Heldere “Laser Fuchsia” -kleuren spelen een grote rol in Nike’s voorjaarsuitgave en nu speelt de Scarpe de Nike Air Max 720 in op het plezier door zich aan te sluiten bij andere silhouetten zoals de Vapormax Flyknit 3.0 en de Vapormax 2019. Deze 720 voor kinderen de kenmerkende combinatie van wit / felroze, maar past het op een andere manier toe. In plaats van wit als basis en roze voor de accenten te gebruiken, kiest het voor een gewaagd roze bovenwerk dat een altijd zo lichte gradiëntvervaging op de middenvoet biedt voordat plaats wordt gemaakt voor “Phantom” wit op de hiel.

  Volledig gecementeerd in het lifestyle-assortiment van Nike Sportswear dankzij de reeks nieuwe colorways die dit jaar zijn uitgebracht, is de Nike Air Max 720 Uomo/Donne weer opgedoken in deze colorway met ruimtevluchtthema. Het meest opvallend voor het hosten van de grootste Air Unit tot nu toe op een Nike-schoen, wijkt dit nieuwste aanbod af van de gebruikelijke doorschijnende tussenzolen en kiest voor een mat zwart-zilver gradiënt dat overgaat van voorvoet naar hiel. Het golvende bovenwerk is geconstrueerd met een zilvergaas, geaccentueerd met hits van metalen zilveren pods en accenten van rood en blauw aanwezig in de teenendoos, tongen en hiellipjes om zijn astronomisch motief verder af te ronden.

  http://www.ultrabshop.com

You must be logged in to reply to this topic.